Wenstafel.nl


De (gratis) cadeaulijst voor uw bruiloft!

Speciaal voor bruidsparen! Vertel uw gasten wat u graag wilt ontvangen voor uw bruiloft.
Maak gratis online uw persoonlijk verlanglijstje en stuur naar uw gasten! Kies uit duizenden cadeaus en voeg zelf cadeaus toe, gezamelijk een cadeau kopen of digitale envelop.

Ik ga naar een huwelijk als gast en heb een inlogcode ontvangen.

Gasten toegangBezoek Wenstafel op Facebook! Bezoek Wenstafel op Twitter! Bezoek Wenstafel op LinkedIn! Bezoek Wenstafel op Youtube! Neem contact op via e-mail

Bruidslijst

De traditie voor het geven van bruiloftscadeaus, stamt af van de tijd dat stellen die nog niet getrouwd waren, bij hun ouders woonden. Het huwelijk is van oudsher dan ook een moment om een nieuw “thuis” te beginnen, dat van de grond af opgebouwd moest worden. Tegenwoordig is dit een stuk minder, maar cadeaus geven op een bruiloft is nog altijd de gewoonte gebleven. Al is het nu meer een sociale aangelegenheid, dan een must-have. Maar terug in de tijd was het echt een gewoonte om keuken-apparatuur, geld of iets voor de woninginrichting te geven door vrienden en familie.

Nu zijn er nog maar weinig stellen die echt met helemaal niks beginnen. Velen hebben zelfs beide een huis dus al 2 peper-en-zoutstellen en 2 sapcentrifuges. En in plaats van nog een derde te krijgen zijn er verlanglijstjes in het leven geroepen.

Die 2e sapcentrifuge gaat tegenwoordig op Marktplaats. En een verlanglijstje kan online. Het stel maakt tegenwoordig een cadeaulijst op internet zodat deze verstuurd kan worden (per mail, of bij de uitnodiging – maar ook delen via social media zoals facebook en twitter kan) naar alle gasten die op de bruiloft uitgenodigd zijn. Dit scheelt gasten eindeloos zoeken naar een cadeau. Maar ook een hoop geld voor onnodige cadeaus.

En voor u? Dat scheelt u weer een hoop ongemakkelijke momenten bij het terugbrengen van alle cadeaus die u liever niet had gekregen, of helemaal niet wilt.

Bruiloft Komende bruiloften

  • 07-08-2022 - nodybbStony
  • 01-09-2022 - Huub en Minnie
  • 31-12-2027 - ❤️ Caroline liked you! Click Here: http://inx.lv/6PNI?h=c3aee5dae86c67d419ef260efe8d96ad- ❤️

Verlanglijstje Huwelijkslijstje van Wenstafel

Een verlanglijstje bij wenstafel is volledig gericht op bruidsparen. Bij een bruiloft is het voor gasten vaak moeilijk om een leuk of origneel cadeautje te vinden. Veel bruidsparen maken daarom een verlanglijstje. Bij het trouwen wordt veelal een cadeaulijst samengesteld en meegestuurd bij de uitnodiging. Of anders komt het toch vaak uit bij het welbekende envelopje...

Maar nu kunt u een een online verlanglijstje maken op internet voor u huwelijk! Deze cadeaulijst is uiteraard erg persoonlijk. Daarom kunt u cadeaux toevoegen uit ons assortiment maar u kunt zelfs een cadeau toevoegen die u gezien heeft bij een winkel of online shop. Op deze manier heeft u zelf compleet de controle over u huwlijkslijst! Wenstafel is werkt uiterst simpel waarbij u de volledige controle heeft over uw wenslijst. Verwijder cadeaus, voeg toe en bekijk welke cadeaus al gekocht zijn, het kan allemaal!


In drie stappen uw wenstafel maken!

Voeg cadeaus toe uit ons assortiment.
Kies uit meer dan 1500 cadeaus speciaal
voor bruidsparen. Of voeg zelf cadeaus
toe uit een webshop of winkel!

Leuke ideeën voor bij uw bruiloft
zoals duiven loslaten of een
adelaar die uw ringen brengt.

Vraag om geld,
voeg een envelop toe...

Of personaliseer
uw wenstafel!

Stap 3

Verstuur uw wenstafel naar uw gasten

Per e-mail

Of per post

Vermeld de inlogcode op uw trouwkaart
óf
Ontvang gratis kaartjes die u
mee kunt sturen met uw trouwkaart


Geef Feedback!