Wenstafel.nl


Veel gestelde vragen

Door Bruidsparen...

Hoe informeer ik mijn gasten over mijn wenstafel?
Per e-mail: wanneer u uw cadeaus heeft uitgekozen en uw verlanglijstje is klaar, dan klik op " mijn wenstafel is klaar" onderaan uw wenstafel en volg de instructies.
per post (op uw uitnodiging): u ontvangt een 6-cijferige code per e-mail. Vermeld deze, samen met www.wenstafel.nl, op uw uitnodiging. Uw gasten kunnen met deze code inloggen op de homepage en komen direct bij uw verlanglijstje!.
Is het maken van mijn wenstafel gratis?
Ja, het gebruik van de wenstafel is geheel gratis, geen verborgen kosten voor uw verlanglijstje!
Kan ik een cadeau dat ik uitgezocht heb dubbel ontvangen op mijn bruiloft?
Nee, dat is niet mogelijk. Op het moment dat 1 van uw gasten een cadeau koopt op uw verlanglijstje, reserveert deze het cadeau en zal het onmogelijk worden dit cadeau nogmaals op uw wenslijst te kopen.
Ik heb een cadeau gezien in een winkel of webshop, kan ik deze ook op mijn wenstafel verlanglijstje zetten?
Ja, dat kan. Klik links, tussen de categorien op zelf cadeau toevoegen. Vul de naam van het cadeau in, een eventuele omschrijving, de prijs en waar het cadeau te koop is. Voeg dan toe aan uw verlanglijst.
Kan ik mijn gasten informeren over de wenstafel via mijn officiele uitnodiging?
Ja, dat is mogelijk. Bij het aanmaken van uw wenstafel ontvangt u een e-mail met een 6-cijferige code . Vermeld deze, samen met www.wenstafel.nl, op uw uitnodiging. Uw gasten kunnen met deze code inloggen op de homepage.
Betalen mijn gasten meer voor een cadeau dan ergens anders?
Nee, voor de cadeaux die u op uw verlanglijstje plaatst betalen uw gasten niet meer dan in een andere online shop. Ook de verzendkosten zijn inclusief het bedrag dat u bij de cadeaus ziet staan. Zo betaalt uw gast nooit meer dan u aangeeft op uw wenslijst!
Kan ik de wenstafel tussentijds bekijken?
Ja, dat is mogelijk. Na het aanmaken van uw wenstafel ontvangt u uw wachtwoord per e-mail. Hiermee kunt u inloggen en uw verlanglijstje tussentijds bekijken. U kunt dit uiteraard ook niet doen om alles een verrassing te houden!
Kan ik de wenstafel tussentijds veranderen?
Ja, dat is mogelijk. Na het aanmaken en verzenden van uw wenslijst ontvangt u uw wachtwoord per e-mail. Hiermee kunt u inloggen en uw verlanglijstje tussentijds veranderen. U kunt cadeaus toevoegen of verwijderen. Let op! Dit is niet mogelijk met de reeds gekochte cadeaus.
Ik ben vergeten de wenstafel naar iemand te sturen, kan dit alsnog?
Ja, dat is mogelijk. Log in en ga naar "wenslijst". Onderaan uw wenslijst klikt u op versturen.
Ik heb veel gasten en wil de wenstafel verlanglijst via mijn eigen e-mailprogramma (b.v. outlook) versturen om mijn adresboek te gebruiken, kan dit?
Ja, dat is mogelijk. Stel uw eigen e-mail op en verwijs hierin naar www.wenstafel.nl en vermeld de 6-cijferige code die u per e-mail ontvangen heeft. Uw gasten kunnen met deze code op onze homepage inloggen op uw wenstafel.
Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat moet ik doen?
U kunt contact met ons opnemen via tel. 0252 347418.
Hoe lang is mijn wenstafel geldig.
Wij verwijderen uw verlanglijstje automatisch 2 maanden na uw bruiloft.

Door gasten...

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Voor betalingen hanteren wij IDEAL.
Is het kopen op wenstafel veilig?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
Hoe kom ik op de wenstafel verlanglijst van het bruidspaar?
U ontvangt een uitnodiging (per e-mail of post) van het bruidspaar met een link. Indien u op deze link klikt komt u direct op de verlanglijst. Indien u een 6-cijferige code heeft ontvangen kunt u hiermee inloggen op onze homepage.
Alle cadeaus zijn reeds gereserveerd door andere gasten, wat moet ik doen?
Het bruidspaar kan extra cadeaus toevoegen op de wenslijst, contacteer ons, of het bruidspaar direct met dit verzoek.
Kan het zo zijn dat een andere gast ook mijn cadeau koopt?
Nee, wanneer u een cadeau heeft gekocht reserveert u dit cadeau op de verlanglijst en wordt het onmogelijk voor een andere gast dit cadeau nog via wenstafel te kopen.
Betaal ik verzendkosten?
Ja, maar deze zijn reeds in het cadeaubedrag opgenomen. Dit doen wij om het bruidspaar de keuze te geven hoeveel u precies zal uitgeven aan een cadeau zonder daar later "verborgen" kosten aan toe te voegen, het bedrag op het verlanglijstje is dus precies wat u betaalt!
Leveringstermijn: ik heb een cadeau besteld van een verlanglijstje , wanneer kan ik dit thuis verwachten?
Heeft u voor 16.00 uur besteld? Dan worden veel van onze cadeaus dezelfde dag nog verstuurd en kunt u deze binnen 3 dagen verwachten. Op sommige producten zit een langere verzendtermijn, wij zullen zorgdragen dat uw cadeau voor de bruiloftdatum bij u aanwezig is.
Naar wie wordt het cadeau verstuurd?
Het cadeau wordt altijd naar u, de gast, verstuurd. U vult uw adres in bij uw IDEAL betaling. Op deze manier kunt u het cadeau persoonlijk overhandigen op de dag zelf. Indien u niet op de bruiloft kunt komen maar toch een cadeau wilt versturen neem dan contact op met ons. Tel. 0252 347418 of e-mail info@wenstafel.nl

Geef Feedback!