Wenstafel.nl


De (gratis) cadeaulijst voor uw bruiloft!

Speciaal voor bruidsparen! Vertel uw gasten wat u graag wilt ontvangen voor uw bruiloft.
Maak gratis online uw persoonlijk verlanglijstje en stuur naar uw gasten! Kies uit duizenden cadeaus en voeg zelf cadeaus toe, gezamelijk een cadeau kopen of digitale envelop.

Ik ga naar een huwelijk als gast en heb een inlogcode ontvangen.

Gasten toegangBezoek Wenstafel op Facebook! Bezoek Wenstafel op Twitter! Bezoek Wenstafel op LinkedIn! Bezoek Wenstafel op Youtube! Neem contact op via e-mail

Je hebt er altijd al van gedroomd en na lang wachten (meestal zo'n jaar of 20 of 30) heeft hij je dan eindelijk gevraagd. Je gaat trouwen! Dat vraagt om een feestje... En receptie, en ceremonie, en bruidstaart, en drankjes, en hapjes, en diner, en..en..en...nog veel meer. Wij begrijpen wat er allemaal bij zo'n bruiloft komt kijken en dat dit natuurlijk erg veel kost. Denk aan uitnodigingen, decoratie, muziek, een DJ en een huwelijksnacht. En dan zijn wij nog niet eens begonnen over de huwelijksreis. Kijk maar eens op theperfectwedding.nl/kosten-trouwen, wij schrokken wel een beetje. En ja, op deze leeftijd (en al helemaal als je gaat trouwen), dan ga je waarschijnlijk ook samenwonen of een huis kopen. En zo lang werk je nog niet dus de reserves zijn laag en die studieschuld moet nu ineens afbetaald gaan worden.

Omdat deze periode in je leven allemaal al duur genoeg is, hebben wij een mogelijkheid voor je gemaakt om een verlanglijstje te maken op internet: de Wenstafel!

Allereerst; het is gratis! Zodat je niet nog meer geld kwijt bent voor een bruidsservice. En ten tweede...het kan je ook nog wat opleveren. Namelijk... Cadeaus!

Het leuke van de wenstafel is dat je in alle rust kunt gaan winkelen naar de meest uiteenlopende cadeaus. Wij hebben alvast een voorselectie voor je gemaakt (zie de links hier boven aan de pagina). Vind je er toch niet tussen wat je in gedachte had? Geen probleem, voeg dan gewoon zelf een cadeau toe, met een foto en waar het cadeau te koop is en klaar is Kees!

We hebben meer dan 10.000 cadeaus geselecteerd. Dus voor degene die net gaan samenwonnen en nog helemaal geen huisraad hebben, hebben we een selectie van mooiste peper & zout stellen (ja, ook die heb je nodig!), meubels, televisies en praktische apparaten voor in de keuken. Maar ook voor de gelukkige die alles al heeft, kun je ook donaties voor goede doelen op je lijstje zetten of een zogeheten experience (ferrari rijden, luchtballon, skydiven of slipcursus) uitzoeken.

Voordeel is dan ook dat je geen dubbele cadeaus zal ontvangen. Heeft iemand een cadeau van je verlanglijstje gehaald? Dan komt deze op "gereserveerd" te staan zodat niemand anders het nogmaals kan kopen. Dan voorkomt dubbele cadeaus. Je gasten zullen het ook erg prettig vinden dat ze niet hoeven te bedenken wat je graag zou willen hebben. En zij weten zeker dat je het cadeautje leuk vindt. Over 2 vliegen... in 1 klap gesproken!

Dus... Waar wacht je nog op? Kijk bij http://wenstafel.nl/zowerkthet "hoe werkt het" en bekijk ons filmpje. Binnen 1 minuut weet u alles! Begin nu direct met shoppen en voeg alle cadeaus van de hele wereld toe aan je lijstje. Of registreer direct, en stuur je lijstje op naar alle genodigden voor de grootste dag van je leven!

Bruiloft Komende bruiloften

  • 07-08-2022 - nodybbStony
  • 01-09-2022 - Huub en Minnie
  • 31-12-2027 - ❤️ Caroline liked you! Click Here: http://inx.lv/6PNI?h=c3aee5dae86c67d419ef260efe8d96ad- ❤️

Verlanglijstje Huwelijkslijstje van Wenstafel

Een verlanglijstje bij wenstafel is volledig gericht op bruidsparen. Bij een bruiloft is het voor gasten vaak moeilijk om een leuk of origneel cadeautje te vinden. Veel bruidsparen maken daarom een verlanglijstje. Bij het trouwen wordt veelal een cadeaulijst samengesteld en meegestuurd bij de uitnodiging. Of anders komt het toch vaak uit bij het welbekende envelopje...

Maar nu kunt u een een online verlanglijstje maken op internet voor u huwelijk! Deze cadeaulijst is uiteraard erg persoonlijk. Daarom kunt u cadeaux toevoegen uit ons assortiment maar u kunt zelfs een cadeau toevoegen die u gezien heeft bij een winkel of online shop. Op deze manier heeft u zelf compleet de controle over u huwlijkslijst! Wenstafel is werkt uiterst simpel waarbij u de volledige controle heeft over uw wenslijst. Verwijder cadeaus, voeg toe en bekijk welke cadeaus al gekocht zijn, het kan allemaal!


In drie stappen uw wenstafel maken!

Voeg cadeaus toe uit ons assortiment.
Kies uit meer dan 1500 cadeaus speciaal
voor bruidsparen. Of voeg zelf cadeaus
toe uit een webshop of winkel!

Leuke ideeën voor bij uw bruiloft
zoals duiven loslaten of een
adelaar die uw ringen brengt.

Vraag om geld,
voeg een envelop toe...

Of personaliseer
uw wenstafel!

Stap 3

Verstuur uw wenstafel naar uw gasten

Per e-mail

Of per post

Vermeld de inlogcode op uw trouwkaart
óf
Ontvang gratis kaartjes die u
mee kunt sturen met uw trouwkaart


Geef Feedback!