Wenstafel.nl


Ervaringen

Wat vonden bruidsparen van Wenstafel..?

Frans en Samantha

De voordelen van een wenstafel

Goedemiddag, Hartelijk dank voor het gebruiken van uw wenstafel. Met de online-wenstafel waren we zeer tevreden. Het was erg makkelijk in gebruik en echt een uitkomst voor onze wensen. Ook de cadeaus op de website waren goede ideeën en we hoefden eigenlijk niet veel verder te kijken. We hebben van onze gasten gehoord dat ze erg blij waren dat wij onze wensen aangaven anders dan dat ze zelf een cadeau moesten zoeken. Hartelijk dank! Oh.. en de bruiloft was onze mooiste dag ooit!


Christian en Leonie

De voordelen van een wenstafel

We hebben een onvergetelijke dag gehad! En via deze weg wilden we toch even onze dank betuigen voor de goede service. Naast alle zaken die geregeld moeten worden voor de bruiloft was de wenstafel wel een uitkomst. Onze vrienden en familie vonden het gebruik echt superpraktisch en vonden het fijn dat we ze vertelden wat we graag als gelukswensen wilden ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Christian en Leonie


Mika en Tina

De voordelen van een wenstafel

Wat is een leuk en origineel bruidscadeau?! Vroeg een hele goede vriend van me toen ik ging trouwen. Maar ik had geen idee wat ik als bruidscadeau wilde hebben. Toen hij vroeg wat ik graag wilde hebben reageerde ik: "Ach kijk maar...". Tsja daar schoot hij ook niets mee op. En geld geven kan natuurlijk altijd, maar vond ik ook echt niet leuk om te krijgen. Toen raadde hij mij wenstafel aan, dat had hij zelf ook voor zijn bruiloft gebruikt. Echt een verademing voor mijn gasten, haha, en zelf kreeg ik ook inspiratie van al die producten die op jullie site te vinden zijn! Top, bedankt voor de hulp!

Groeten, Mika


Ralph en Plien

De voordelen van een wenstafel

Leuk idee en super handig! De reacties waren erg positief. Dat zoiets nog niet bestond! Na deze drukke periode kunnen we nu lekker van onze cadeaus gaan genieten. Bedankt!


Jules en Linda

De voordelen van een wenstafel

Hallo! Voor een bruiloft moet vaak al genoeg georganiseerd worden. Over de verlanglijst wordt helemaal niet nagedacht. Wat ideaal dat Wenstafel er nu is! Onze weddingplanner heeft ons erop geattendeerd, wat een uitkomst! De gasten hebben het ook als erg positief ervaren!


Heeft u ook een ervaring die u met anderen wilt delen? Stuur dan uw verhaal in!

Insturen

Geef Feedback!